• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500
In verband met de drukte bij PostNL, vragen wij u rekening te houden met een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent.

Balterio

Balterio laminaat Balterio laminaat past in elk interieur. De nieuwe 2018 collectie is zeer uitgebreid met moderne designs zoals visgraat motief en andere klassieke stijlen. Door zijn uniek gepatenteerde klik-systeem dat garant staat voor een laminaatvloer waar je jarenlang plezier van hebt en houdt.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Balterio laminaat

Wanneer je voor een Balterio vloer kiest dan haal je kwaliteit in huis. Deze vloer is van een uiterst duurzame klasse. De structuur van de planken zijn erg realistisch, bijna niet te onderscheiden van echt hout. Balterio is echt een van de betere merken laminaatvloeren en heeft een uniek kliksysteem. Balterio heeft een aantal aantrekkelijke lijnen op de markt gebracht.

 

Tulip
De Tulip-serie heeft een geweldige houtstructuur die niet van echt te onderscheiden is. Zelfs iemand die deskundig is op het gebied van houten vloeren ziet bijna geen verschil. De natuurlijke look heeft een zeer matte toplaag. De vloer is extra stroef en de serie Tulip heeft verschillende kleuren zoals;
-Molen eik en Boeren eik
-Haring grijs en Amsterdams grenen
-Saland eik en peperkoeken eik
-Delfts grijs

De donkere kleuren staan chique in een klassieke inrichting en de Delfts grijze kleur zal prachtig staan in een Scandinavische stijl. De Tulip serie kun je in elke inrichting toepassen.

 

Dolce
Met de Balterio vloer "Dolce" creëer je sfeer en huislijkheid in je interieur. Elk interieur kan een Dolce vloer hebben deze geeft iets extra's aan de woonruimte. De houtstructuur heeft een geweldige uitstraling die aan echte houten planken doet denken. De "True to nature touch" technologie zorgt voor een realistische vloer. Deze vloeren van Dolce passen ook uitstekend in de slaapkamer waar zij een bepaalde rust uitstralen. Door het gemakkelijke "ClickXpress" systeem is deze vloer gemakkelijk te leggen. Deze vloeren wordt op een stevige manier aan elkaar geklikt en de garantietijd bedraagt 20 jaar. De 12 kleuren die Dolce laat zien zijn allemaal kleurecht en blijven ook jaren hun kleurechtheid behouden.

 

Grandeur
De "Chrome Zone" technologie zorgt voor een luxe uitstraling die deze laminaatvloer heeft. Deze technologie zorgt voor een glanzende laag aan de houtnerf zodat het een prachtige houten look krijgt. Het leggen van de vloer is snel gebeurd zodat je binnen een dag al een mooie vloer in je kamer hebt. De kleuren van de Grandeurvloeren zijn allemaal fraai maar de Renaissance eik vloer kan in elk interieur toegepast worden.

 

Tradition
De Tradition is een vloer met een subtiele houtstructuur. De vloer ziet er evenals alle Balerio-vloeren erg realistisch uit en heeft een vriendelijke kwaliteits/prijsverhouding. Een laminaatvloer waarmee je voor de dag kunt komen. Op de Balterio Tradition Elegant V4 laminaatvloer heb je 25 jaar garantie. Deze vloer kan in woon-en slaapkamer maar ook in de keuken is deze op zijn plek.

 

Impressio
Een laminaatvloer die fraai en functioneel is. De Balterio vloeren gaan ontzettend lang mee vandaar dat er lange garantietijden op zitten. Het kliksysteem geeft deze vloer een de functionaliteit die het verdiend. Simpel en snel. De Impressio vloeren zijn er in de moderne kleur zoals "Witte Loft", maar ook in een wat klassiekere kleur zoals de "Wadi Rum Eik". Een laminaatvloer die je in elke ruimte in je huis kunt gebruiken.

Prijzen inclusief 21% BTW