• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500
In verband met de drukte bij PostNL, vragen wij u rekening te houden met een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent.

Egger

Egger laminaat, niet alleen duurzaam maar altijd Duitse kwaliteit gegarandeerd. Kom naar de winkel of bestel online. Bekijk de nieuwe extra brede plank collecties. Veelal kunt u Egger direct meenemen of laten bezorgen.

1 - 12 van 13

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Egger Laminaat Classic 7mm €14.95

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 7 mm
  Geen V-groef
  7 mm

  € 14,95 per m2
 • Egger Laminaat Classic V2 7mm €16.95

  Vgroef: 2-zijden V-groef
  Dikte: 7 mm
  2-zijden V-groef
  7 mm

  € 16,95 per m2
 • Egger Laminaat Classic V4 7mm €16.95

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 7 mm
  4-zijden V-groef
  7 mm

  € 16,95 per m2
 • Laminaat Egger Classic 8mm €17.95

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 8 mm
  Geen V-groef
  8 mm

  € 17,95 per m2
 • Egger Laminaat Classic V4 8mm €19.95

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  € 19,95 per m2
 • Egger Laminaat Elegance V4 8mm €19.95

  Vgroef: 5-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  5-zijden V-groef
  8 mm

  € 19,95 per m2
 • Egger Laminaat Classic Large V4 8mm €21.95

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  € 21,95 per m2
 • Egger Laminaat Classic Large V2 8mm €21.95

  Vgroef: 2-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  2-zijden V-groef
  8 mm

  € 21,95 per m2
 • Egger Laminaat Classic V4 10mm €22.95

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 10 mm
  4-zijden V-groef
  10 mm

  € 22,95 per m2
 • Egger Laminaat Kingsize 8mm €22.95

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 8 mm
  Geen V-groef
  8 mm

  € 22,95 per m2
 • Egger Laminaat Kingsize V2 8mm €23.95

  Vgroef: 2-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  2-zijden V-groef
  8 mm

  € 23,95 per m2
 • Egger Tegel Laminaat Kingsize V5 8mm €23.95

  Vgroef: 5-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  5-zijden V-groef
  8 mm

  € 23,95 per m2

1 - 12 van 13

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Egger laminaat

Egger is een Duits familiebedrijf met een sterke pioniersgeest. De eerste spaanplaatfabriek werd opgericht in 1961. Sindsdien hebben de activiteiten van dit familiebedrijf zich steeds verder uitgebreid. Dit alles ging hand in hand met een duidelijke visie. Innovatie en het nemen van verantwoordelijkheid staan centraal bij Egger. Dit vertaalt zich naar laminaat met als filosofie duurzaam bosbeheer.

Productie en visie
Egger is 100% made in Germany. Alle laminaatvloeren worden geproduceerd in de plaatsen Brilon en Wismard. Het label "Made in Germany" staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gecertificeerde productie. Het eindproduct is dan ook in niets te vergelijken met een goedkoop kliklaminaatje van de bouwmarkt. Hoewel de meeste laminaatfabrieken hun laminaat van MDF maken, is dit laminaat volledig van echt hout. Bij de productie is uitsluitend gebruik gemaakt van uitdunningshout, resthout uit zagerijen en andere houtsoorten. Dit geeft zowel de uitstraling als het comfort en de kwaliteit van een echt houten vloer. Realistisch, natuurgetrouw en niet van echt te onderscheiden: dat is waar dit merk voor staat. Toch is de kwaliteit dankzij het ingenieuze productieproces harder en duurzamer dan die van een gewone plankenvloer. Het Duitse bedrijf mag zich dan ook verheugen in twee kwaliteits- en duurzaamheidskeurmerken: PEFC en de Blauwe Engel.

Van puur modern tot vintage
Wie wil zich niet prettig voelen in zijn eigen huis? Bij dit ingenieuze laminaat is aan alles gedacht. Zeker de details kregen de nodige aandacht. Diverse kleurcombinaties, materialen en accessoires helpen je om je interieur een unieke uitstraling te geven. Voor de allerlichtste vloeren is er krijt eiken, voor een robuust effect is er de Foorline Country, of geniet van de natuurlijke uitstraling van La Mancha eiken. Je kunt variëren van een hypermodern interieur tot een landelijke stijl of een industriële stijl met doorleefd ogende planken. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos!
De laminaatvloeren zijn leverbaar in zeven verschillende uitvoeringen:
 • Classic V-groef 7 mm
 • Classic V-groef 8 mm
 • Floorline Compact
 • Floorline Country
 • Floorline Modern Block
 • Floorline Modern Kingsize
 • Trend

Ook wat betreft de dikten zijn er verschillende mogelijkheden. De diktematen variëren van 7, 8 en 9 tot 11 millimeter. Zo kun je kiezen voor een lichte vloer, maar ook voor wat dikkere stroken. Welke keus je ook maakt, de kwaliteit is steeds opnieuw slijtvast, vochtwerend en verrassend duurzaam.

Ingenieuze kliksystemen
Het laminaat van Egger is niet alleen onderscheidend in kwaliteit en duurzaamheid, maar ook in kliksystemen. Het wordt geleverd in twee verschillende systemen: JUST clic! en UNI fit!. Het gepatenteerde JUST clic! systeem zorgt dat je eenvoudig je eigen vloer kunt leggen, zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap. Bovendien zorgt dit systeem voor een uitstekende stabiliteit van het oppervlak. De vloerdelen kunnen rij voor rij worden gelegd.
Het gloednieuwe UNI fit! systeem maakt het je zo mogelijk nóg gemakkelijker. Zelfs de meest onervaren klusser legt hiermee moeiteloos een oerdegelijke vloer. Mocht je bovendien van plan zijn te verhuizen, dan kan de laminaatvloer eenvoudig worden gedemonteerd zonder de planken te beschadigen.
Wist je trouwens dat de laminaat vloerdelen ook eenvoudig kunnen worden gebruikt als wand lambrisering? Dankzij de gepatenteerde UNI fit! en JUST clic! systemen volg je de interieurtrends voortaan op de voet!

Tijd voor een kennismaking?
Heb je nog geen kennisgemaakt met Egger? Laat je dan verrassen door de nieuwste laminaatvloer collectie. Bij het ontwikkelen van het assortiment lieten de ontwerpers zich inspireren door de natuur en de huidige trends. Egger helpt je als geen ander om te genieten van het leven in zijn puurste vorm.
Prijzen inclusief 21% BTW