• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500

Krono

8 artikel(en)

per pagina

 • Kronofix Cottage Laminaat 4V € 8,95

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 7 mm
  4-zijden V-groef
  7 mm

  Adviesprijs: € 14,95
  Uw voordeel: € 6,00 (40%)
  € 8,95 per m2
  Vraag nu een gratis staal aan!
 • Kronofix Laminaat Cottage 4V €9.95

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 7 mm
  4-zijden V-groef
  7 mm

  € 9,95 per m2
  Vraag nu een gratis staal aan!
 • Krono Laminaat Lutra 6mm €11.95

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 6 mm
  Geen V-groef
  6 mm

  € 11,95 per m2
 • Krono Laminaat Coyote - 7mm

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 7 mm
  4-zijden V-groef
  7 mm

  € 14,95 per m2
 • Krono Laminaat Falco - 8mm

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  € 17,95 per m2
 • Tegellaminaat Kronotex Tayra - 8mm

  Vgroef: 5-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  5-zijden V-groef
  8 mm

  € 19,95 per m2
  Vraag nu een gratis staal aan!
 • Laminaat Krono Elegance - 8mm

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  € 19,95 per m2
  Vraag nu een gratis staal aan!
 • Krono Laminaat Mammoet - 8mm

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  € 21,95 per m2

8 artikel(en)

per pagina

Krono laminaat

In een huis moet je kunnen leven. Dat geldt voor kinderen, voor huisdieren en evenzeer voor volwassenen. In een huis moet je niet steeds op jouw hoede zijn dat iets vies wordt of dat ergens een krasje op komt.

Laminaat
Laminaat ondersteunt die leefbaarheid. Mooi laminaat ziet er uit als hout, is prettig aan de voeten, ideaal om te poetsen en makkelijk te onderhouden. Het is krasvast en gaat minstens 15 jaar mee, bij goed onderhoud zelfs tot 30 jaar. De vraag is natuurlijk, waar vind je zoiets en wat zijn de verschillen in laminaat? Gelukkig biedt Krono, als wereldmarktleider, een keur aan laminaatsoorten. Van heerlijk blank eiken tot eer warme vloertegel look. Krono laminaat is meer dan een vloerbedekking, het maakt een huis huiselijk, warm en vooral leefbaar. Dankzij de extra sterke bovenlaag is de kans op krassen gering, zodat kinderen kunnen ravotten, een hond geen kwaad kan en jezelf met jouw lief heerlijk languit op de vloer kunt liggen om te genieten van de op een warme schapenvacht liggende baby.

Kronofix
Krono biedt met Kronofix de klassieke laminaatbodem aan. Doordat alle Krono laminaat voor 90% uit hout wordt samengesteld, biedt het de pracht van parket en de warmte van natuurlijk hout. Het ideale kliksysteem zorgt ervoor dat alles naadloos gelegd kan worden en er superstrak uit ziet. Kronofix is echter slechts een van de mogelijkheden, want gezien de nieuwe cottage style, wordt van een moderne huiskamer meer verwacht. Cottage betekent warmte, mooie pastelkleuren, veel natuurproducten. Kronofix voldoet aan de cottage verwachtingen door zelfs laminaat met een design van een tegelvloer aan te bieden.

Gezond
Een van de voordelen van laminaat is dat het mee helpt het huis gezond te houden. Of de keuze nou op gewoon laminaat of op de cottage style valt, ieder laminaat is makkelijk te onderhouden en schoon te maken en is tevens voorzien van een extra anti-bacteriële laag. Ideaal bij baby's en huisdieren. Dankzij deze laag kunnen bacteriën die bijvoorbeeld via schoenzolen of huisdieren op het laminaat terecht komen, zich niet verder ontwikkelen. De kans op ziektekiemen is daardoor vrijwel nihil.

Duurzaam
Het is een van de onderdelen van de cottage trend. Het duurzame karakter van de gebruikte materialen. Daarom biedt Krono duurzame, ecologisch verantwoorde producten aan, die PEFC en FSC gecertificeerd zijn en gemaakt zijn van hout dat in Europa gegroeid is. Er worden emissievrij gewerkt, men gebruikt geen pesticiden of zware metalen bij de groei of bij de productie. Het laminaat is ook op die manier goed voor de gezondheid, zowel van ons milieu als van de gebruikers. De keuze voor Kronofix is dus een keuze voor duurzaamheid, voor het milieu, voor een gezonde leefomgeving, maar vooral voor een prachtige vloer die bijdraagt aan wat we tegenwoordig zo hard nodig hebben, dat warme nest waar we ons thuis voelen.
Prijzen inclusief 21% BTW