• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500

Swiss Krono

Swiss Krono een unieke serie

Natuurgetrouw en authentiek

Het Duitse bedrijf Kronotex heeft met de Swiss Krono Falco serie een unieke collectie laminaat in huis. Een prachtige natuurlijk ogende laminaat serie, met een royale brede plank. De Swiss Krono serie is een schitterende laminaat vloer met de uitstraling van een echt houten vloer. Met een vloer van Kronotex kiest u voor de eenvoud in onderhoud van laminaat, maar met de allure van een massief houten vloer. Dit niet in de laatste plaats door de royale brede planken waarin de collectie is geproduceerd. Dit zorgt er tevens voor dat uw laminaat vloer een rustig ogende uitstraling krijgt. Tapijt en Laminaat Direct heeft van Swiss Krono de warm ogende Swiss Falco serie in haar assortiment. Deze lijn bestaat uit diverse grijs- en bruintinten. Voor elk interieur is er passende laminaat vloer van Kronotex. Of het nu landelijke of een meer modernere sfeer moet ademen, met de Swiss Krono Falco serie zult u daarin zeker slagen. De combinatie van de eenvoud in onderhoud van laminaat met de warme authentieke sfeer die een massief houten vloer oproept, maakt de Swiss Falco tot een zeer gewilde vloer.

 

Swiss Krono in royale afmetingen

Met de royale afmeting van 1380  x  244 mm en een dikte van 8 mm ogen de brede planken van Swiss Krono zeer ruimtelijk. Wanneer we dan ook nog eens de rondom de panelen afgeschuinde 4V-groef in ogenschouw nemen, krijgen we het beeld van een prachtig afgewerkte laminaat vloer. De Swiss Falco lijn van Kronotex is leverbaar in diverse kleuren en tinten. Tevens zijn er meerdere decoren verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur en sfeer een geschikte en bijpassende laminaat vloer is. Zowel voor de landelijke sfeer als de modernere en strakkere uitstraling zult u bij de Swiss Krono laminaat vloeren zeker slagen. De serie wordt gerangschikt in de klasse AC4klasse32 en is daarmee geschikt voor zwaar huishoudelijk en normaal commercieel gebruik geschikt. Dit geeft de vloer een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding en maakt het een vloer voor ieder budget!

 

Swiss Krono met het oog op duurzaamheid

Swiss Krono houdt bij de productie van haar vloeren het oog gericht op duurzaamheid en milieu. Zo wordt bij het produceren van de vloeren rekening gehouden met milieu en omgeving door ecologisch verantwoord gebruik te maken van bossen. Tevens worden de laminaat vloeren van Swiss Krono geproduceerd zonder beschadiging van zware metalen en het gebruik van pesticiden. Met een vloer van Swiss Krono haalt u een vloer in huis waar u lang van kunt genieten!

1 artikel(en)

per pagina

 • Laminaat Krono Elegance - 8mm

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  € 19,95 per m2
  Vraag nu een gratis staal aan!

1 artikel(en)

per pagina

Prijzen inclusief 21% BTW