• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500
In verband met de drukte bij PostNL, vragen wij u rekening te houden met een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent.

Quick Step

De nieuwe generatie Quick-Step vloeren


Spatwaterbestendig door de speciale afwerking van de vellingkant. Quik-Step vloeren met klasse 33 zijn uitermate geschikt voor zwaar gebruik zowel thuis als commercieel. De laminaatvloeren met Scratch Guard zijn nog beter bestand tegen krassen dan andere vloeren. Alle Quick-Step laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en gemakkelijk en snel zelf te leggen door het uniclic systeem.

10 artikel(en)

per pagina

 • QuickStep Creo Laminaat

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 7 mm
  Geen V-groef
  7 mm

  Adviesprijs: € 15,99
  Uw voordeel: € 1,49 (9%)
  € 14,50 per m2
 • QuickStep Classic Laminaat

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  Adviesprijs: € 19,99
  Uw voordeel: € 2,04 (10%)
  € 17,95 per m2
 • Quick Step Laminaat Eligna

  Vgroef: Geen V-groef
  Dikte: 8 mm
  Geen V-groef
  8 mm

  Adviesprijs: € 24,95
  Uw voordeel: € 2,45 (10%)
  € 22,50 per m2
 • QuickStep Impressive Laminaat

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  Adviesprijs: € 25,99
  Uw voordeel: € 2,49 (10%)
  € 23,50 per m2
 • Quick Step Elite Laminaat

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  Adviesprijs: € 28,99
  Uw voordeel: € 3,04 (10%)
  € 25,95 per m2
 • QuickStep Exquisa Laminaat

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 8 mm
  4-zijden V-groef
  8 mm

  Adviesprijs: € 28,99
  Uw voordeel: € 3,04 (10%)
  € 25,95 per m2
 • QuickStep Largo Laminaat

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 9,5 mm
  4-zijden V-groef
  9,5 mm

  Adviesprijs: € 29,95
  Uw voordeel: € 3,00 (10%)
  € 26,95 per m2
 • QuickStep Laminaat Impressive Ultra

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 12 mm
  4-zijden V-groef
  12 mm

  Adviesprijs: € 36,99
  Uw voordeel: € 3,49 (9%)
  € 33,50 per m2
 • QuickStep Majestic Laminaat

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 9,5 mm
  4-zijden V-groef
  9,5 mm

  Adviesprijs: € 36,99
  Uw voordeel: € 3,49 (9%)
  € 33,50 per m2
 • Quick Step Arte Laminaat € 38.50

  Vgroef: 4-zijden V-groef
  Dikte: 9,5 mm
  4-zijden V-groef
  9,5 mm

  Adviesprijs: € 42,99
  Uw voordeel: € 4,49 (10%)
  € 38,50 per m2

10 artikel(en)

per pagina

Quick-Step laminaat

Een vloer is een belangrijk sfeerbepalend element in uw interieur. Daarnaast wordt een vloer over het algemeen intensief gebruikt. Dit betekent dat een vloer aan nogal wat eisen moet voldoen om langdurig gebruiksplezier te garanderen. Laminaat heeft veel te bieden. Het is bijvoorbeeld makkelijker schoon te houden dan vloerbedekking en trekt ook nauwelijks stof aan, waardoor het de ideale keuze is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Daarnaast is laminaat duurzamer dan vloerbedekking - zeker als u kiest voor het unieke kliksysteem van Quick-Step!

Strakke uitstraling
Betrekt u een nieuwe woning of is uw huidige vloer aan vervanging toe? Dan is het aan te raden om u voordat u een nieuwe vloer uitkiest grondig te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn. Alleen als u van tevoren bepaalt welke eisen u stelt aan uw nieuwe vloer, bent u in staat die vloer te selecteren die voldoet aan uw wensen en behoeften. Als u een nieuwe vloer wilt uitkiezen, zijn er volop mogelijkheden en wat voor iemand anders een ideale vloer is, past wellicht geheel niet bij uw situatie. Gaat uw voorkeur uit naar vloerbedekking? Of voelt u meer voor een vloer met een strakkere uitstraling zoals een houten vloer of laminaat? In het laatste geval is het zeer aan te bevelen de vele voordelen van Quick-Step laminaat in uw overweging mee te nemen.

Uniek lijmloos kliksysteem
Quick-Step staat voor laminaat van beproefde kwaliteit met een uniek kliksysteem. Het laminaat van dit hoogwaardige Belgische merk is al sinds 1990 op de markt; het unieke lijmloze kliksysteem werd in 1997 geïntroduceerd. Het kliksysteem staat ervoor garant dat het laminaat onder alle omstandigheden snel en eenvoudig te leggen is. Waar laminaat ooit een minder prijzig alternatief was voor een 'echte' houten vloer, heeft dit vloertype zich inmiddels terecht ontwikkeld tot een volledig op zichzelf staande categorie - en Quick-Step heeft daar zeker een belangrijke rol in gespeeld.

Innovatie en kwaliteit centraal
Als merk is Quick-Step zich namelijk in de loop der jaren steeds blijven vernieuwen. Doordat bij alle innovaties de nadruk altijd is blijven liggen op kwaliteit, wordt dit merk vandaag de dag beschouwd als een van de topspelers in de markt voor hoogwaardige vloeren. Met een vloer van deze topaanbieder kunt u er dus verzekerd van zijn dat op de kwaliteit niets is aan te merken. Daar komt bij dat deze unieke klikvloeren in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, wat betekent dat er een passende vloer is voor iedere smaak.

Voor elk wat wils
Zo zijn er allereerst de Classic-vloeren met hun natuurlijke, uitgebalanceerde uitstraling. De Impressive-lijn biedt vloeren met authentieke houtnerven die op volmaakte wijze terugkomen in de voegen van de vloer. De speciale 'HydroSeal' maakt deze vloeren bovendien uitzonderlijk waterbestendig. Quick-Step Lagune is bij uitstek geschikt voor de badkamer, terwijl de Largo-lijn met zijn extra brede en lange planken iedere ruimte een stijlvolle uitstraling geeft. De uitgebreide Perspective-range geeft een kamer een extra ruimtelijke 'look', terwijl de brede planken van Perspective Wide ten slotte zorgen voor een rustieke aanblik.

Bewezen klasse
Al met al kiest u met een van de vele laminaatvloeren van Quick-Step voor jarenlang gebruiksplezier. Het unieke kliksysteem maakt vlotte plaatsing van de vloeren mogelijk. En het moet wel heel raar lopen wil het niet lukken om in het indrukwekkende assortiment een vloer te vinden die past bij uw smaak. Van stijlvol en elegant tot natuurlijk of robuust, Quick-Step heeft een passende oplossing voor ieder interieur - en dat van een kwaliteit die zich door en door bewezen heeft. Wie staat op kwaliteit kiest kortom voor laminaat van Quick-Step!
Prijzen inclusief 21% BTW