• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500
In verband met de drukte bij PostNL, vragen wij u rekening te houden met een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent.

Ter Hürne

De goedkoopste in laminaat van Ter Hürne. Dit merk Staat voor echte Duitse degelijkheid en vooral kwaliteit. Door de nieuwe printtechniek rechtstreeks op de HDF-plaat zie je meest scherpe afbeelding die je op geen ander laminaat zult zien. Deze zeer realistische laminaatvloeren van ter Hürne liggen in de showroom om te bekijken of vraag gratis stalen aan.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Ter Hurne laminaat

Ter Hurne laminaat is van een oerdegelijke Duits topkwaliteit. Een van de bijzondere kenmerken van Ter Hurne laminaat is het design. Dat is namelijk niet van echt hout te onderscheiden met een gedetailleerde weergave. Hiervoor wordt een innovatieve printtechniek gebruikt om de afbeelding zo scherp mogelijk weer te geven op het Ter Hurne laminaat. De uitstraling is zeer realistisch en met de vele keuze mogelijkheden is er ook voor uw interieur een ideale vloer beschikbaar in het aanbod van Laminaat Direct. Bovendien profiteert u bij ons van de scherpe prijsstelling voor Ter Hurne laminaat om goedkoop te slagen.

 

Ter Hurne laminaat in allerlei kleurtinten

De kleurkeuze is belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe vloer. De series van Ter Hurne laminaat bieden een grote verscheidenheid aan kleuren. De laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleurtinten. Deze variëren van beige tot grijs en van wit tot bruin. Bovendien zijn er ook nog opties om Ter Hurne laminaat te kopen in gemengde kleurtinten. Een dergelijke uitvoering geeft extra kleur aan het interieur, zodat er een gezellige, vrolijke en warme sfeer ontstaat. Naast de kleur spelen andere kenmerken uiteraard ook een rol waarmee u bij de aanschaf van Ter Hurne laminaat rekening kunt houden.

 

Afmeting van de laminaatplanken

Ter Hurne laminaat wordt door Laminaat Direct in verschillende afmetingen aangeboden. Een extra brede plank geeft een ander effect aan het interieur. Dat geldt ook indien de keuze gemaakt wordt voor een extra lange plank. Laminaat Direct biedt verschillende opties als het gaat om de afmeting van de planken van Ter Hurne laminaat. Uiteraard is het ook nog mogelijk om met de prijsklasse rekening te houden. Ter Hurne laminaat wordt door ons in verschillende prijscategorieën aangeboden, maar wel altijd voor de voordeligste prijs. Verder is er nog het kenmerk van de dikte van de laminaatplanken. Ook hierin is verschil aanwezig met bijvoorbeeld Ter Hurne laminaat met een dikte van 8 mm, 10 mm of 12 mm.

 

Eenvoudig kliksysteem

Ter Hurne laminaat is gemakkelijk als vloer te plaatsen doordat er sprake is van een eenvoudig kliksysteem. Het simpele montagesysteem maakt het voor iedere doe-het-zelver mogelijk om een laminaatvloer van Ter Hurne aan te brengen. Er is overigens sprake van een gepatenteerd kliksysteem op basis van een zogenoemde deurslotverbinding. Er hoeft alleen maar een lichte druk uitgevoerd te worden op de kopse kanten van het laminaat om de vloerpanelen te verbinden.

 

Lifestyle voor vele jaren

Met de aanschaf van Ter Hurne laminaat bent u voor vele jaren verzekerd van een comfortabele lifestyle in huis. De laminaatvloeren bieden een optimaal comfort en blijven jarenlang in een uitstekende staat. Het is niet voor niets dat het Duitse laminaatbedrijf standaard een garantie biedt van 30 jaar op laminaat.

 

Afhalen of bezorgen

Laminaat Direct biedt u de keuze tussen afhalen en bezorgen. U bent van harte welkom in onze winkel in Wolvega voor de aanschaf van laminaat. Het is echter ook mogelijk om online Ter Hurne laminaat te kopen en deze af te halen of thuis te laten bezorgen.

Prijzen inclusief 21% BTW