• Groothandelsprijzen
  voor particulieren!
 • Direct af te halen
  Grote voorraad!
 • Meer dan
  20 jaar ervaring!
 • Gratis bezorging!
  Boven € 350,-
085 06 01 500
In verband met de drukte bij PostNL, vragen wij u rekening te houden met een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent.
Subscribe to RSS Feed

Leg benodigdheden

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Leg benodigdheden voor laminaat

Er zijn leg benodigdheden beschikbaar voor het aanbrengen van laminaat. Tegenwoordig zijn er veel particulieren die de klus zelf klaren als het gaat om de realisatie van een laminaatvloer. Het is dan echter wel belangrijk om niet alleen over laminaat, ondervloer en plinten te beschikken, maar ook over de leg benodigdheden en gereedschap. Dat vergemakkelijkt de klus namelijk aanzienlijk en zorgt ervoor dat het laminaat en de afwerking met plinten er fantastisch en professioneel gelegd uit komt te zien. Het is belangrijk om alles in huis te hebben voordat je start met de aanleg van de laminaatvloer. Ook hiervoor geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is.

 

Onderdelen laminaat leg benodigdheden

De basis met leg benodigdheden om een laminaatvloer aan te brengen, bestaat uit verschillende onderdelen. Het gaat hierbij om een hielijzer, aanslagblokje en spietjes. Het is belangrijk dat bij het aanbrengen van laminaat er tot de muur een afstand is van minimaal 1 cm. Hiervoor dienen de spietjes. Om de vloerdelen op een eenvoudige manier aan te laten sluiten, bieden het hielijzer en een aanslagblokje uitkomst. Naast deze set met basis benodigdheden zijn er nog meer hulpstukken en materialen. Bijvoorbeeld om de plinten goed aan te brengen. Een verstekschaar plintenknipper is wat dat betreft heel erg handig om plakplinten in verstek te knippen. Als er sprake is van opzetplinten is het ook ideaal om daarvoor montagekit te gebruiken. Al deze materialen zijn verkrijgbaar bij Laminaat Direct en meteen mee te bestellen bij het online kopen van laminaat.

 

Beschermvilt voor laminaat

Naast dat de leg benodigdheden voor laminaat direct te bestellen zijn, geldt ook dat het mogelijk is om online beschermvilt voor laminaat te kopen. Beschermvilt voor laminaat heeft als voordeel dat krassen op de nieuwe laminaatvloer worden voorkomen. Wij bieden hiervoor een vilt antikras strook aan van 100 cm bij 10 cm. Na het aanbrengen van de vloer is het aan te raden om de zware meubels of meubels die vaak verschoven worden direct te voorzien van viltjes. Het beschermvilt is op maat te knippen en zelfklevend. Dat betekent dat het heel simpel is om de meubelpoten van viltjes te voorzien. Het is aan te raden om het vilt zowel onder tafelpoten als stoelpoten te plakken. Het beschermvilt is ook geschikt voor grote bloempotten die op de laminaatvloer staan of voor andere grote en zware objecten die wel eens verschoven worden. Het beschermvilt maakt onderdeel uit van de collectie met leg benodigdheden, maar is uiteraard bedoeld om te gebruiken als het nieuwe laminaat in het interieur is aangebracht. Het vilt heeft als extra voordeel geluiddempend te zijn en het is dus eveneens te gebruiken onder luidsprekers en boxen. Alle leg benodigdheden voor laminaat zijn online te bestellen en worden vanuit voorraad door Laminaat Direct geleverd.

Prijzen inclusief 21% BTW